0

Hoe Een Verwijderd Account In Outlook Te Herstellen?

Heeft u per ongeluk uw Outlook-account verwijderd of verwijderd, omdat u deze niet meer nodig had? Maar wilt u nu het verwijderde of verwijderde account in Outlook herstellen? Gelukkig is het mogelijk. Neem contact op met de klantenondersteuning van Outlook. De technische leidinggevenden zullen ernaar streven om verbinding te maken met de gebruikers en proberen het probleem op de meest effectieve manieren op te lossen. Het is bekend dat Outlook helpdesk Nederland hoogwaardige diensten biedt aan gebruikers. De technici zijn rijk aan vaardigheden en kennis om soortgelijke fouten op te lossen. De tech-nerds zijn 24 * 7 beschikbaar om betere ondersteuning of oplossingen te bieden.

Outlook Klantenservice

Outlook Klantenservice

Implementeer de onderliggende stapsgewijze instructies om een ​​verwijderd account eenvoudig in Outlook te herstellen:

Aangezien het verwijderen of verwijderen van het Outlook-profiel geen invloed heeft op het PST-bestand, moeten gebruikers het PST-bestand importeren om een ​​verwijderd account in Outlook zo effectief mogelijk te verwijderen:

  • Start Outlook en klik op de optie Bestand.
  • Kies de optie Openen en exporteren en tik op Importeren/Exporteren.
  • Klik op de optie Importeren uit een ander programma of bestand in de lijst met acties.
  • Klik nu op het volgende menu en kies de optie Outlook-gegevensbestand (.pst).
  • Typ de locatie van het PST-bestand of tik op de bladerknop om het bestand te kiezen en tik vervolgens op de volgende knop.
  • Selecteer om uw bestaande PST-bestand te vervangen door het geïmporteerde bestand, duplicaten toe te staan ​​of duplicaten te negeren en tik vervolgens op de volgende knop.
  • Kies het e-mailaccount waarin u het PST-bestand wilt importeren.
  • Tik op de knop Voltooien en wacht tot het programma het bestand importeert.

Telefoonnummer van de klantenondersteuning van Outlook bellen, als het probleem aanhoudt. Afgezien van het volgen van een conventioneel pad van probleemoplossing. Gebruikers kunnen ook perfecte oplossingen vinden via Twitter, Facebook, Instagram, Tumblr en nog veel meer. Waar het hier uiteindelijk om gaat, is klanttevredenheid of klanttevredenheid.

dorothy davis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *